Skip to main content

Crescendo 2024

Crescendo bouwt aan de toekomst

Sport- en Medisch Huis Crescendo

In juli 2024 openen we officieel de deuren van het Sport- en Medisch Huis Crescendo.

Hier brengen we therapeuten met diverse disciplines onder één dak samen. Gespecialiseerde osteopaten, kinesitherapeuten, artsen en inspanningsfysiologen bundelen hun expertise om iedereen de juiste zorg op maat te bieden.

Van preventie tot prestatie, diagnose tot herstel. We zetten maximaal in op jouw gezondheid in de breedste zin van het woord.

Sanapolis & Crescendo

Ook in West-Vlaanderen zal Crescendo vanaf januari 2024 zijn vleugels uitslaan en een mooie rol spelen op de gezondheidscampus van het vroegere sanatorium Sanapolis. We werken mee aan het masterplan rond de herbestemming en zullen er ons medische en sportmedische diensten aanbieden in een nagelnieuw (sport)lab. Wordt vervolgd…

Over ons

Een dynamisch team

Dominic De Caluwé

Inspanningsfysioloog & Master in de PNI

In de praktijk begeleiden we elke dag atleten en patiënten bij het bereiken van hun (sportieve) doelen, zonder de uitdaging eenzijdig te benaderen.

Dominic

Thijs Batavia

Performance coach & bewegingsexpert

Vanuit mijn eigen ervaring en kennis kan ik in de sportwereld het verschil maken in het nastreven van jouw doel met enthousiasme en innovatieve trainingsmethoden!

Thijs

Hatem Sassi

Osteopaat & orthomoleculair therapeut

Wij bekijken hoe het lichaam als geheel functioneert. Een holistische visie waarbij we niet inzoomen op de klacht, maar wel op zoek gaan naar de oorzaak.

Hatem

Volg Crescendo via Facebook, Instagram of LinkedIn

Business Health Performance  

Business Health Performance  

Business Health Performance  

Business Health Performance  

Master your health, performance & business.