a

Mastering

Bij “mastering” hoort zelf de controle hebben. Wij bieden een flexibel en effectief pakket van services die jou helpen om de controle (terug) te krijgen over je gezondheid, of het nu om je mindset, je gewoontes of je prestaties gaat.

Persoonlijke groei

Het doorbreken van gewoontes is voor de meeste mensen een moeilijke zaak: beginnen met goede voornemens om na twee weken toch weer terug in het oude patroon te vervallen. Wij helpen met persoonlijke begeleiding om deze cyclus te doorbreken en jou te helpen met verandering die blijvend is. Vanuit wie jij werkelijk bent, wat je wilt bereiken en waarvoor.

Wij helpen jou om jezelf te leren kennen, en de verandering vanuit intrinsieke motivatie vorm te geven, waardoor jij persoonlijk kan groeien tot de beste versie van jezelf.

Zelfsturing

Bij het “masteren” van jouw gezondheid en prestaties hoort ook dat je zelf de touwtjes in handen hebt. Wij leren je het hoe en waarom van onze adviezen, zodat je op een later moment ze weer kunt toepassen, in soortgelijke en wellicht ook andere situaties. Jij bepaalt waar je heen wilt, op welk tempo, en jouw motivatie bepaalt ook hoe en dat je er zult komen.

Positieve mind-set creëren

Ons denkpatroon en onze gedachten hebben een enorme invloed op ons immuunsysteem en dus ook op ons herstelvermogen en (sport)prestaties. Positief denken en je geen zorgen (moeten) maken zorgt ervoor dat je sneller herstelt!

Er is onomstotelijke wetenschappelijk bewijs dat bijvoorbeeld voetballers die zich zorgen maken over hun basisplaats in het elftal, minder goed herstellen dat degenen die dit niet doen. Maar hoe stop je met je zorgen maken? Hoe kom je van negatieve gedachtes af, zoals “dit lukt me toch niet”, “het is allemaal teveel”, “ik ben niet slim/snel/goed genoeg”? Wij geven je de persoonlijke begeleiding: niet om deze gedachtes te onderdrukken, maar juist om ze te onderzoeken, de oorzaken op te sporen en vervolgens samen met jou te kijken naar hoe jij deze kunt oplossen.